gembong penggilingan berlian kanggo karbida TCT ndeleng glathi bledug pas

Keterangan Singkat:

wujud: 1ZD1 (mD3)

dimensi: 125x32x15 (1.5) x1

Grit : D64 D46

Dianggo: manufaktur resharpening agul-agul luwih dhuwur.


Detail Produk

FAQ

Tag Product

      Digunakake kanggo nggunakake rai ing mesin CNC kanggo agul-agul TCT, rodha penggilingan inten kanggo karbida ngasah glathi, gembong penggilingan inten

kanggo ngasah alat karbida, kayata Vollmer, Abm, Rekord..Grit beda-beda miturut aplikasi.

Ora masalah nggawe lading saw anyar (Saw Blade Kanggo Plate Processing , Saw Blade Kanggo Solid Wood , Saw Blade For Aluminium ,

Saw Blade Kanggo Khusus) utawa resharpening, produk kita ditampa kanthi apik.

Ana telung bagean sing kudu di grounding kanggo untu, raga, sisih ndhuwur lan sisih, lan bagian liyane mbutuhake roda beda kanggo nggiling mesin sing beda.

1, Roda kanggo rai rai:

Wangun: 4A2, 12V2, 12V9

Abrasives: Inten

Ikatan: Resin

Bahan kerja: untu karbida

Bagéan saka Grinding: Waos untu

Pilih roda penggilingan beda miturut kabutuhan sampeyan. Roda penggilingan berlapis aluminium duwe kaku sing apik,

cocok kanggo bahan aluminium lan agul-agul gergaji dhuwur. Roda pengorekan Bakelite kanthi lentur, ora gampang ngrusak rodha penggilingan, lan nduweni umur dawa.

Diamond Grinding Wheels for Thick Face Grinding

Diamond Grinding Wheels for Thick Face Grinding

Diamond Grinding Wheels for Thick Face Grinding

Diamond Grinding Wheels for Thick Face Grinding

125x32x8(1.5)x1

grindingwheel

grindingwheel

未标题-1

 

Various sharpening carbide saw blades diamond grinding wheels face MD3 125X32X15(1.5)X1

Various sharpening carbide saw blades diamond grinding wheels face MD3 125X32X15(1.5)X1

Diamond Grinding Wheels for Thick Face Grinding

Diamond Grinding Wheels for Thick Face Grinding

Ngolah macem-macem wilah wiji

Diamond Grinding Wheels for Thick Face Grinding

Diamond Grinding Wheels for Thick Face Grinding

Diamond Grinding Wheels for Thick Face Grinding

Diamond Grinding Wheels for Thick Face Grinding

2

 

Sawetara foto asalé saka Internet. Ing kasus pelanggaran, hubungi kita kanthi email lan mbusak


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • diamond grinding wheels for various sharpening carbide saw blades  top 12a2 125X32X5(2.5/2.5)X6

      gembong penggilingan berlian kanggo macem-macem ngasah ...

      Roda pengikat rodha resin digunakake kanthi nggunakake agul-agul gergaji gelang bunder tungsten. Pinggiran grinding lancar, lan landhep lan nduwe umur layanan sing dawa. Roda lapis berlapis resin digunakake kanggo pangolahan layar tampilan tinimbang lapping abrasive gratis tradisional. Bisa nambah efisiensi pangolahan layar tampilan lan kualitas lumahing, lan nyuda biaya.Ia nduweni tingkat penghapusan materi sing dhuwur lan kekasaran permukaan sing apik. Roda pengikat resin yaiku ...

    • diamond & CBN grinding wheels FOR  SHARPENING CARBIDE SAW BLADES SIDE 3A1 100X32X7X5

      gembong panggang berlian & CBN UNTUK SHARPEN ...

      Aplikasi saka roda bensin roda pengikat rodha Resin digunakake kanggo alat karbida tungsten, kaca otomotif, PDC, PCD, PCBN, keramik, sapir, kaca optik, lan bahan magnet. Roda pengikat rodha resin duwe kekuwatan gilingan, kurang sithik adhang, dhuwur luwih cetha, efisiensi dhuwur, lan permukaan sing dhuwur. Digunakake utamane kanggo nglereni, ngrampungake, nggiling semi-rampung, ngasah, lan polesan. Wis digunakake kanggo ngolah larang regane ...

    • Electroplated diamond wheel for Saw blade open teeth 1A1 250X25.4X2.5

      Roda intan listrik kanggo bilah Saw mbukak ...

                Roda gilingan waja elektronika yaiku roda penggilingan inten sing digawe nganggo metode elektrokimia. Lapisan kerja saka roda penggilingan ngemot partikel abrasive berlian, lan abrasive berlian diikat menyang landasan dening agen ikatan logam. Kaping pisanan, ketebalan agen ikatan logam yaiku 20% saka dhuwur pari-parian abrasive inten (pasir ndhuwur), lan banjur agen ikatan logam digunakake kanggo ikatan (menebal) pari-parian abrasive berlian nganti ketebalan sekitar 2/3 ...