Semi-otomatis mesin penggilingan intine grinding roda ngadhepi lxd 150x16x6x1.5

Keterangan Singkat:

wangun : 12a2 (lxd)

dimensi: 150x16x6x1.5

Grit : D64 D46

Panganggone: resharpening pabrik karbida weruh glathi


Detail Produk

FAQ

Tags Product

Roda gilingan jinis iki cocog kanggo panggunaan aloi mesin semi agul-agul otomatis

Cocog kanggo pabrik utawa pabrik pabrik sing khusus kanggo ngolah njaba bledosan wesi.

Roda Berlian nganggo Badan Bakelite

Roda mirah karo awak Bakelite kanthi elastisitas sing apik, digunakake ing industri kerja kayu, motong gratis lan dawa umur

Roda berlian karo awak Bakelite kanggo nggiling cylindrical, elastisitas, ketajaman lan akurasi

Inten 4 inci inten, berlian 5 inci khusus, inten 6 inci, lan inten 7 inci khusus.

kanggo panel tliti tliti , Saw Blade Kanggo panel ukuran mesin, bilah pemarkahan konical, bilah njala,

Sawing Blade Kayu Kayu Kayu, Sawing Bling Kayu, Saw Blade For Multi-Ripping, Saw Blade ForEnd Trimming ,

Cilik Sawing Aluminium Coklat Sawar, Ukuran Pengolahan Aluminium Saw Blade, Blade Saw Akrilik, Blade Sawing,

Bling Sawing Hogging Kanggo Tenoner End Pungkasan, Saw Blade Kanggo Mesin Tresna, Saw Blade Kanggo Ngoptimalake Sawit Potong Tong, Convex Table Saw Blade.

Mangga deleng introduksi gambar ing ngisor iki, yen sampeyan ora bisa nyukupi kabutuhan, kirim email kanggo ngirim kabutuhan。

diamond

Diamond Grinding Wheels for Manual Machine TOP Sharpening 6 inch

Diamond Grinding Wheels for Manual Machine TOP Sharpening 6 inch

Diamond Grinding Wheels for Manual Machine TOP Sharpening 6 inch

Diamond Grinding Wheels for Manual Machine TOP Sharpening 6 inch

diamond

Diamond Grinding Wheels for Manual Machine TOP Sharpening 6 inch

1 2

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • CBN grinding wheel for paper cutting blade

      Roda penggilingan CBN kanggo pisau kertas

      Roda pengikat: Ukuran: 100 * 20 * 16100 * 30 * 16 Bahan: log CBN weruh agul-agul sawise dilengkapi rodha pengilangan sing digawe saka perusahaan, bisa tekan tliti kanthi luwih dhuwur. Mula, sawise ngethok, gulungan kertas ora ana ing pinggir, parut lan fenomena ireng. wadhah agul-agul kanggo industri ing ngisor iki: Percetakan Metallurgical Kehutanan Bending Plastik Plastik Kemasan Industri Kertas-Membentuk agul-agul kustom Aplikasi blade SLL bisa digunakake kanggo nglereni: Plumbum pipa Plancet Perhutanan kertas ...

    • Diamond grinding wheel for carbide/Round Edge Diamond Abrasive Grinding Wheel for Saw Blade Sharpening face 4b1 125x10x32x10x1

      Roda penggiling berlian kanggo karbida / Edge Bunder ...

      Inten minangka bahan abrasive paling angel ing donya. Kekerapan, nyandhang lan tahan termal nggawe intra sing paling cocog kanggo mesin mesin kayata: * Ireng atos * Tungsten Carbide * Bahan keramik * Bahan magnet * Bahan silikon * Bahan-bahan aloi penyemprot termal * berlian Polycrystalline lan blanks Roti : Roda pengikat rodha resin Vitrified / Keramik berlian rodha Grinding roda pengikat rodha logam. Nalika nggawe ...

    • Various Diamond Grinding Wheels Manual Machine Face Sharpening 6 inch

      Macem-macem Mesin Manual Penggulung Roda Inten ...

      Kanthi popularitas mesin gergaji multi, kualitas agul gergaji langsung mangaruhi efisiensi pangolahan lan biaya produksi sawing. Nalika nggunakake agul-agul gergaji, kualitas penggiling bakal mangaruhi kualitas agul gergaji maneh. Pentinge katon nyata. Saiki, akeh pabrik kayu sing ora nggatekake babagan iki. Sanajan sawetara produsen menehi perhatian sing cukup, luwih akeh masalah ing gilingan amarga kurang pangerten profesional sing relevan ...