Macem-macem aplikasi saka rodha penggilingan

Roda berlian / CBN kanggo Grinding CNC

Ikatan resin, berlian bermutu tinggi, teknologi khusus, sing digunakake ing gilingan CNC 5 sumbu kanggo nggiling tungsten karbida utawa alat baja HSS

Roda Diamond / CBN kanggo Grinding Profil

Roda profil lan roda CBN kanggo macem-macem bahan kayata tajem sing kuwat, tungsten karbida. Ketajaman lan akurasi, nyepetake wangun sing apik

Roda Berlian / CBN nganggo Badan Keramik

Roda resin / roda CBN kanthi awak keramik, utamane kanggo industri mati, tahan panas banget, feed jero lan ngilangi stok sing dhuwur

Disc Grinding Langsung

Roda gilingan lumahing rong cakera kanggo bantalan, geleng, bagean kompresor, mesin cuci, pompa minyak, bagean Mobil dll

Lumahing lan Cylindrical Grinding

Roda Diamond & CBN kanggo lumahing tliti lan cylindrical kanthi grindabilitas canggih lan umur dawa

Roda berlian / CBN kanggo industri Mati

Roda pengisaran PG, utamane industri die, Slotting lan grooving saka logam utawa bahan nonmetal, gilingan kurva optik. JV Grinding lan sawetara presisi liyane

Roda Berlian nganggo Badan Bakelite

Roda mirah karo awak Bakelite kanthi elastisitas sing apik, digunakake ing industri kerja kayu, motong gratis lan dawa umur

Roda Motong Diamond

Roda pemotong berlian kanggo karbida tungsten, wesi, kuarsa, keramik, gelas, komposit serat karbon, fiberglass dll.

Roda CBN kanggo industri kertas

Roda CBN kanggo pengikat lading sing digunakake ing industri pabrik kertas, HSS, baja sing atos, baja wesi

Roda kanggo industri kerja kayu

Roda berlian nganggo Badan Bakelite

Roda berlian karo awak Bakelite kanggo nggiling cylindrical, elastisitas, ketajaman lan akurasi

Roda berlian / CBN kanggo Gresir Centerless

Roda pusat & berlian tanpa pusat kanggo alat nglereni, bagean bantalan, bagean mobil, plunger, silinder, katup mesin

Vitrifed CBN nunjukake Grinding internal

Roda CBN Vitrified kanggo mecah internal bagéan mobil lan kompresor

Roda Bruting Dompet Votifikasi

Roda brising inten sing duwe ukuran kanggo polesan lan bruting berlian alami. Kinerja sing apik, kasar lan apik, keropos lan kompak

Roda Vitrified kanggo PCD / PCBN

Roda berlian Vitrified kanggo PCD lan PCBN, sharoness lan akurasi, porous lan copact bisa dipilih

Roda Vitrifed kanggo Crankshaft & Camshaft

Roda CBN Vitrified kanggo mecah crankshaft lan camshaft, industri mobil, kacepetan dhuwur lan efisiensi dhuwur

Blade dicing berlian

Wilah dicing berlian kanggo wafer silikon, tipis lan tliti, luwih kaku, akurasi, nyegah operasi saka slant lan geter.

Roda Nglereni Ultra & Lancip

Blades Diamond / CBN kanggo nglereni tliti wafer, kepala magnet, IC, LSI, bibir optik dll.

Wheel hibrida diamond wheel

Intan lan resin Hybrid (resin lan logam), teknologi anyar, penylametan profil sing apik, pas karo gilingan CNC.


Wektu kirim: Mei-19-2020