Sawing agul-agul

Kanthi popularitas mesin gergaji multi, kualitas agul gergaji langsung mangaruhi efisiensi pangolahan lan biaya produksi sawing. Nalika nggunakake agul-agul gergaji, kualitas penggiling bakal mangaruhi kualitas agul gergaji maneh. Pentinge katon nyata. Saiki, akeh pabrik kayu sing ora nggatekake babagan iki. Sanajan sawetara manufaktur menehi perhatian, nanging isih ana masalah kanggo mecah amarga kurang kawruh profesional sing relevan. Dina iki kita bakal ngandhani carane ngasah pisau saw.

Kapisan yaiku pengadilan nalika agul-agul kasebut kudu diasah, yaiku nalika lading kudu diasah.

Pisanan, sing menehi kritik saka permukaan kayu sawn, yen permukaan papan kayu sing dipotong saka lading saw sing anyar wis lancar, ora ana fluff sing jelas, lan masalah misalignment saka gergaji sisih ndhuwur lan ngisor. Sawise masalah kasebut kedadeyan lan ora ana maneh, mula bakal dikasah;

Ingkang kapindho yaiku ngadili miturut swarane sawing. Umumé, swarane agul-agul weruh anyar cukup jelas, lan swarane gergaji gerbang alon-alon nalika kudu diasah;

Sing nomer telu yaiku kanggo ngadili miturut kekuwatan mesin sing digunakake. Yen agul-agul gergaji kudu dikasah, mesin bakal nambah saiki kerja amarga beban sing saya tambah;

Ingkang kaping papat yaiku nemtokaken suwene nglereni sawise mecah miturut pengalaman Manajemen

Ingkang kapindho kepiye cara nggiling bilah sawar kanthi bener.

Saiki, glathi macem-macem agul-agul mung milih sudut ngarep grinding. Cara pengisihan sing bener yaiku supaya sudut asli saka agul gergaji ora tetep, nalika tetep permukaan mecah podo karo permukaan kimpalan gergaji, waca gambar ing ngisor iki:

bf

Akeh manufaktur nggiling bilah gergaji ing ngisor iki: !!!

eg aw

Kaloro cara kasebut ngganti sudut asli saka agul gergaji, sing gampang nyebabake wektu sawing dipendhet sawise nggiling, lan malah nyebabake agul-agul gergaji cacat lan ngobong agul;

Dadi, sampeyan kudu nggatekake nalika nggiling

Artikel hak cipta, nyetak ulang tanpa idin


Wektu kirim: Mei-19-2020