Roda berlian diklasifikasikake dadi keramik, resin, sintering logam, elektrroplasi, kurang ajur, lsp.

1. Roda pengikat roda resin: ketajaman diri sing apik, ora gampang diblokir, fleksibel, lan polish sing apik, nanging bangkai ikatan kasebut nduweni kekuatan sing ora apik, kurang genggaman mirah ing bangkai, kurang panas tahan lan nyandhang resistensi, dadi ora cocog kanggo rodha kasar, ora cocog karo penggiling tugas abot。

2.Roda ikatan logam ora cetha, ikatan damar cetha nanging penylametan bentuk ora kuwat amarga kelenturan dhuwur.

3. Keranjang pengikat keramik: keruwetan sing dhuwur, kaku sing dhuwur, struktur luwes (bisa digawe ing pori-pori gedhe), ora dadi ikatan karo logam; nanging kasar

Senyawa bunder:

Komponen logam resin: dhasar resin, ngenalake konduktivitas termal logam-logam kanggo ngganti kinerja mecah resin binder Logam-keramik: dasar logam, ngenalake keramik-ora mung resistensi tahan matrik logam, konduktivitas listrik lan termal sing apik. nanging uga kerumitan saka keramik.

Amarga kekerasan sing apik, inten banget cocok kanggo ngolah bahan ing ngisor iki:

1. Kabeh karbonan semen

2. Keramik

3. Keramik oksida lan non-oksida

4.PCD / PCBN

5. Alloy kanthi atose dhuwur

6. sapir lan kaca

7. Ferrite

8. Grafis

9. Komposit serat sing dikuatake

10. Watu

Amarga inten dumadi saka karbon murni, ora cocog kanggo ngolah bahan baja. Suhu dhuwur sajrone nggiling bakal nyebabake wesi lan inten ing baja kanggo nanggepi lan mbuwang partikel berlian.


Wektu kirim: Jun-10-2020