Rodha pemotong

Roda giling: Ukuran: 100 * 20 * 16100 * 30 * 16

Bahan: log CBN weruh agul-agul sawise dilengkapi karo rodha penggilingan sing digawe saka perusahaan, bisa tekan tliti sing luwih dhuwur.

Mula, sawise ngethok, gulungan kertas ora ana ing pinggir, parut lan fenomena ireng. pasokan agul-agul kanggo ngisor iki

industri: Nyithak Metallurgical Kehutanan Bending Plastik Plastik Kemasan Industri Kertas Industri-Nyithak aplikasi agul-agul khusus

Wilah-wilah SLL bisa digunakake kanggo nglereni: Kertas Pencetakan Pencetak Plastik Pencetak Rokok.

MetallurgyBagCartonMaterial Pilihan bahan sing kasedhiya: High Carbon Steel Stainless Steel High Speed ​​Steel Tool Steel Khusus Alloy Tungsten Carbide Diamond Metal-ikatan-resing-banding CBN

Ciri-ciri lading SLL:

1. Aplikasi: Kanggo nglereni Kayu, plastik, karet, kertas, panganan, kulit, elektronik, kain, lsp.

2. Kanggo nglereni lan nglereni kanthi prosedur sing kurang

3. Ultra-ipis, presisi dhuwur, kekerasan Super

4. Rampung (lapisan): Disesuaikan (TiN / TiC / TiCN / TiAN / CrN)

5. Edge trimming: Numerical control giling

6. kisaran kekandelan: 0.1mm ~ 6.0mm

7. presisi: ± 0,02mm

8. Kekerasan: HRC40 ~ 68 derajat

9. Ketajaman: 18N ~ 30N

10. Sembarang wujud lan ukuran kasedhiya Ora ana bahan sing sampurna.

Akeh faktor sing melu milih materi sing cocog kanggo aplikasi sing nglereni.

Skill lan pengalaman perlu kanggo ngerti materi apa sing paling cocog kanggo aplikasi sampeyan,

lingkungan, proses, sapiturute, produk adol ing China lan ing luar negeri, kayata HongKong, Eropa,

Amerika, lan Asia Tenggara, lan liya-liyane, minangka perusahaan tulang punggung khusus sing misuwur kanggo ngasilake peralatan

karya kertas ing China. Perusahaan kasebut duwe pasukan teknis sing kuwat, teknologi canggih lan macem-macem lengkap.

Sugeng rawuh pelanggan anyar kanggo ngrundingake lan pesen liwat telpon utawa email.

Tujuan perusahaan: "Pasar kaya medan perang, lan kita bakal ngasihi saben order saka sampeyan. "


Wektu kirim: Mei-19-2020