Roda gilingan tengah

Pengisaran pusat yaiku proses panggangan OD (diameter njaba). Roda gilingan tengah ora digunakake kanggo panggangan periferal makarya.

Tipe: 1A1, 6A1, 9A1

Aplikasi: bar karbida semen, Polycrystallin

1.Produk Jeneng:Roda Penggilingan Inten, Roda Penggilingan Roda, Roda Pengikat Rantai Dhien, Roda Penggilingan Inti, Roda Penggali

2.Abrasif:Intan / CBN

3.Size:D: 200-600mm, T: 60-150mm, H: 32-305mm, W: 5-10mm

Fitur utama:

1. cekungan panggangan eksternal

2.high bunder lan cylindricity bahan kerja lan konsistensi dimensi sing apik

3.ganti rampung sawise grinding

4. digunakake kanggo mecah kasar, semi-nggoleki lan gilingan apik

utamane digunakake kanggo nggiling tungsten karbida, keramik, bahan magnet, komposit bar stainless steel.

Keuntungan:

1.kibble nglereni cetha, efisiensi produksi dhuwur.

2.fine permukaan kerja permukaan kasar

3. ukuran ukuran konsistensi apik

rodha gilingan inten kanggo Grinding, finishing lan polishing karbida semen, pemotong kaca lan alat penggiling, bahan magnet, dll.

Roda penggilingan CBN kanggo penggiling Precision lan polish saka macem-macem jinis baja, kayata baja, baja tahan karat, baja karbida lan alat, baja mati, lsp.

Efisiensi terikat Rantai dhuwur lan dhuwur wis cetha banget. Digunakake utamane kanggo semi-finishing, finishing, lan polishing, nanging ora kanggo momotan gilingan sing abot.

Cara milih grit

Grinding kasar:D301-D151

Penggilingan semi: D151 / D46

Grinding Precision: D46 / D20

Polishing Grinding: D20-M0.5


Wektu kirim: Mei-19-2020