Penggawean Kayu, Roda, lan Roda Pengikat Roda

Keterangan Singkat:

wujud: 12A2

dimensi: 150x32x10x3

Grit : D107-D30

Dianggo: alat karbida ngasah

Luwih cetha lan efisien


Detail Produk

FAQ

Tags Product

Roda kanggo pemotong kayu

Matriks komposit bisa njamin kaku lan panyerepan kejut

Digunakake utamane kanggo pemotong kayu. Roda pengisaran China populer ing antarane para pelanggan ing omah lan ing luar negeri kanthi regane sing kompetitif lan regane kompetitif.Grit beda-beda miturut aplikasi.

Roda Grinding Inten Alat Pemotong Alat Cup Kanggo Logam Karbida

Efisiensi gilingan sing dhuwur, konsumsi rodha pengisi cukup alon;

Apik banget ngasah, nggiling panas cilik, gampang dipasang, nyuda

fenomena kerja nggiling;

Roda duwe keluwesan tartamtu, bantuan kanggo nambah kekuwatan ing

lumahing, utamane digunakake kanggo nggiling, semi-nggoleki giling, piso nggiling, polish

lan proses liya;

Roda rodha resin rodha yaiku suhu panas, siklus produksi cendhak,

proses peralatan lan pasokan cukup gampang; amarga resin duwe cairan,

gampang mbentuk kerumitan lumahing rodha.

Materi: SDC

Dhiameter bolongan pusat (d): 20mm / 32mm

Dhiameter njaba (D): 150mm-200mm

Dhuwur (H): 18mm

Jembar (b): 10mm

Kekandelan (h): 3mm

Konsentrasi: 100%

Cocog Kanggo: alat campuran aloi, cet, lsp.

Diamond Grinding Wheels for Face Grinding

Diamond Grinding Wheels for Face Grinding

grindingwheel

Diamond Grinding Wheels for Face Grinding

Kanggo alat karbida ngasah , sirah pemotong alur, sirah pemotong alur , kepala Carbide Shaper Cutter , TCT Pintu Frame , Pemotong gabungan driji TCT , Door inti Cutter, lsp.

Diamond Grinding Wheels for Face Grinding

Diamond Grinding Wheels for Face Grinding

Roda berlian & CBN kanthi macem-macem wujud bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan

Diamond Grinding Wheels for Face Grinding

1 2


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • diamond & cbn grinding wheel for Carbide Rod Cutting

      setir & cbn rodha kanggo Carbide R ...

      Aplikasi saka roda bensin roda pengikat rodha Resin digunakake kanggo alat karbida tungsten, kaca otomotif, PDC, PCD, PCBN, keramik, sapir, kaca optik, lan bahan magnet. Roda pengikat rodha resin duwe kekuwatan gilingan, kurang sithik adhang, dhuwur luwih cetha, efisiensi dhuwur, lan permukaan sing dhuwur. Utamane digunakake kanggo nglereni, ngrampungake, nggiling semi-rampung, ngasah, lan polesan. Wis digunakake kanggo ngolah tlaga sing larang regane ...

    • High Performance 5” Diamond Cup Grinding Wheel for Stone

      Kinerja Tinggi 5 "Grinding Cup Diamond ...

      rodha gilingan intan cangkir cocok kanggo panggangan rai saka piranti kayu. Cocog kanggo gilingan manual utawa semi-otomatis. Kekuwatan mupangat lan daya tahan. Fitur: Roda pengikat resin berlian duwe efek polesan sing apik. Nalika giling, rodha grinding cetha lan ora gampang diblokir. 1. Efisiensi gilingan dhuwur, lan konsumsi rodha penggilingan cukup alon; 2. Wangsit dhewe, generasi panas nalika nggiling, ora gampang ngalangi, nyuda fenomena w ...

    • diamond grinding wheel for sharpening tungsten

      rodha gilingan inten kanggo tungsten

      Aplikasi saka roda bensin roda pengikat rodha Resin digunakake kanggo alat karbida tungsten, kaca otomotif, PDC, PCD, PCBN, keramik, sapir, kaca optik, lan bahan magnet. Roda pengikat rodha resin duwe kekuwatan gilingan, kurang sithik adhang, dhuwur luwih cetha, efisiensi dhuwur, lan permukaan sing dhuwur. Utamane digunakake kanggo nglereni, ngrampungake, nggiling semi-rampung, ngasah, lan polesan. Wis digunakake kanggo ngolah larang regane ...