Set wheel Grinding kanggo pusat Mesin CNC

Keterangan Singkat:

wujud: 1A1

dimensi: 125X31.75X10X10

Grit: D64orD46

Dienggo: Rod alloy hard lan ngethok karbohidrat semen

Luwih cetha lan efisien


Detail Produk

FAQ

Tags Product

INFORMASI PRODUK

moto seruling kinerja dhuwur karo garis produk. Spesifikasi anyar nampilake pasukan penggiling nyuda lan tarif ngilangi stok maksimal kanthi profil cilik. Alat panggilingan njamin tliti kanthi maksimal kanggo alat lan pungkasan permukaan sing paling optimal. Iki kabeh cocog karo kualitas berlian。

Aplikasi
Penggilingan suling alat pemotong TC lan HSS
Guling suling kinerja dhuwur saka
tungsten karbida tungsten
Kekuwatan panggilingan sithik

1. Gabungan proses sing dioptimalake kualitas inten, teknologi produksi inovatif njamin tenaga penggiling kurang.

2.Sharpening kayu kalebu:
Roughening kanthi tongkat sing tajem sadurunge panggunaan dibutuhake, amarga prodhuk diwenehake ing kahanan sing ora dipengini.

3. Nganggo profil profil:
Kombinasi khusus berlian lan volume obligasi nambah stabilitas pinggiran lan njamin kualitas bagean kanthi konsisten kanthi interval sing dawa antarane klamben.

4. kaping luwih penggilingan
Cocog kanthi konsentrasi inten sing paling apik kanggo sifat ikatan anyar nyedhiyakake tarif ngilangake saham lan siklus mecah sing luwih cendhek.

5d32b5aef3073

5d32b5e63fb54

5d32b92df0793

Desain rodha khusus pelanggan kasedhiya kanthi panyuwunan

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Hybrid bond grinding wheels for CNC HSS tool fluting&grinding

      Roda pengikat ikatan hibrida kanggo alat fl / alat CNC HSS ...

      Fitur: 1. Sensitivitas sing apik, gampang recondition lan reconditioning nalika digunakake ora perlu 2. Iki njamin akurasi permukaan sing apik. 3. Gawe kerja ora bakal diobong. 4. gembong bisa mlaku ing pirang-pirang wujud ganjil. Berlian tali resin lan roda CBN kita kasedhiya flat, cup, berbentuk mangkuk, lan bentuk bentuke silinder. Produk abrasive sing diikat iki bisa digunakake kanggo ngasah pemotong ing macem-macem bahan, bagean sumbu slotting, kuarsa lan gelas, ...

    • Resin bond diamond grinding wheels for tungsten carbide cutting

      Roda pengikat rodha resin ikatan kanggo tungsten ...

      Aplikasi saka roda bensin roda pengikat rodha Resin digunakake kanggo alat karbida tungsten, kaca otomotif, PDC, PCD, PCBN, keramik, sapir, kaca optik, lan bahan magnet. Roda pengikat rodha resin duwe kekuwatan gilingan, kurang sithik adhang, dhuwur luwih cetha, efisiensi dhuwur, lan permukaan sing dhuwur. Utamane digunakake kanggo nglereni, ngrampungake, nggiling semi-rampung, ngasah, lan polesan. Wis digunakake kanggo ngolah larang regane ...