Roda pengikat berlian kanggo karbida / Edge Putaran Roda Grinding Abrasive Roda kanggo Sawara Blade Sharpening tajam 4b1 125x10x32x10x1

Keterangan Singkat:

wujud: 4B1

dimensi: 125X32X10X1

Grit : D64 D46

Panganggone: resharpening pabrik karbida weruh glathi


Detail Produk

FAQ

Tags Product

Inten minangka bahan abrasive paling angel ing donya. Kekerasan, nyandhang lan ketahanan termal nggawe inten sing paling cocok kanggo mesin kayata:
* Sukar mateng
* Carbide Tungsten
* Bahan keramik
* Bahan magnet
* Bahan silikon
* Bahan wesi semburan termal
* Berlian Polycrystalline lan blumbang CBN

Roda gilingan intan kalebu:

Roda pengikat rodha resin

Vitrified / Keramik gilingan rodha

Roda pengikat rod logam.

Yen nggawe pesenan, kiriman data ing ngisor iki:

Bahan kerja

Ketik

Ukuran (Diameter, Kandel, Bolongan, Lebar lan ambane lapisan kasar, sudut dll),

Bahan-bahan ikatan

Ukuran gandum

Konsentrasi

Proses giling (udan utawa garing).

Diamond Grinding Wheels for Manual Machine Face Sharpening 125mm

Diamond Grinding Wheels for Manual Machine Face Sharpening 125mm

grindingwheel

Diamond Grinding Wheels for Manual Machine Face Sharpening 125mm

Diamond Grinding Wheels for Manual Machine Face Sharpening 125mm

Diamond Grinding Wheels for Manual Machine Face Sharpening 125mm

Nyedhiyakake macem-macem spesifikasi rodha berlian

Diamond Grinding Wheels for Manual Machine Face Sharpening 125mm

1 2


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • CBN grinding wheel for paper cutting blade

      Roda penggilingan CBN kanggo pisau kertas

      Roda pengikat: Ukuran: 100 * 20 * 16100 * 30 * 16 Bahan: log CBN weruh agul-agul sawise dilengkapi rodha pengilangan sing digawe saka perusahaan, bisa tekan tliti kanthi luwih dhuwur. Mula, sawise ngethok, gulungan kertas ora ana ing pinggir, parut lan fenomena ireng. wadhah agul-agul kanggo industri ing ngisor iki: Percetakan Metallurgical Kehutanan Bending Plastik Plastik Kemasan Industri Kertas-Membentuk agul-agul kustom Aplikasi blade SLL bisa digunakake kanggo nglereni: Plumbum pipa Plancet Perhutanan kertas ...

    • Semi-automatic grinding machine diamond grinding wheel face lxd 150x16x6x1.5

      Semi-otomatis mesin penggiling berlian grindin ...

      Roda penggiling jinis iki cocok kanggo nggunakake mesin pengikat agul-agul semi-otomatis, kanggo pabrik pabrik utawa pabrik sing khusus kanggo ngolah bledosan wesi. Roda Diamond karo Badan Bakelite Diamond roda karo awak Bakelite kanthi elastisitas apik, digunakake ing industri kerja kayu, motong gratis lan dawa umur Roda Diamond karo awak Bakelite kanggo nggiling silinder, elastisitas, ketajaman lan akurasi berlian inci kanthi 3 inci inten ...

    • Various Diamond Grinding Wheels Manual Machine Face Sharpening 6 inch

      Macem-macem Mesin Manual Penggulung Roda Inten ...

      Kanthi popularitas mesin gergaji multi, kualitas agul gergaji langsung mangaruhi efisiensi pangolahan lan biaya produksi sawing. Nalika nggunakake agul-agul gergaji, kualitas penggiling bakal mangaruhi kualitas agul gergaji maneh. Pentinge katon nyata. Saiki, akeh pabrik kayu sing ora nggatekake babagan iki. Sanajan sawetara produsen menehi perhatian sing cukup, luwih akeh masalah ing gilingan amarga kurang pangerten profesional sing relevan ...