rodha panggilingan berlian & cbn kanggo Carbide Rod Cut

Keterangan Singkat:

wujud: 1A1

dimensi: 200x32x8x1

Grit: D107

Dienggo: Rod alloy hard lan ngethok karbohidrat semen

Luwih cetha lan efisien


Detail Produk

FAQ

Tags Product

Aplikasi saka roda pengikat rodha resin
Roda berlian resin digunakake kanggo alat karbida tungsten, kaca otomotif, PDC, PCD, PCBN, keramik, sapir, kaca optik, lan bahan magnet.

Roda pengikat rodha resin duwe kekuwatan gilingan, kurang sithik adhang, dhuwur luwih cetha, efisiensi dhuwur, lan permukaan sing dhuwur. Utamane digunakake kanggo nglereni, ngrampungake, nggiling semi-rampung, ngasah, lan polesan.

Wis digunakake kanggo ngolah bahan keramik, semikonduktor, bahan magnet, lan bahan logam.

Blade nglereni inten biasane digunakake kanggo motong rod aloi lan produk sing angel lan kasar.

Sing populer kanggo motong lan daya tahan sing efisien.

grindingwheel grindingwheel grindingwheel

1 2


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Woodworking Tooling, Diamond and CBN Grinding Wheels

      Pakakas Kayu, Inten lan CBN ...

      Roda kanggo pemotong kayu Kayak komposit bisa njamin kekakuan lan panyerepan kejut Utamane digunakake kanggo gilingan pemotong kayu. Roda pengisaran China populer ing antarane para pelanggan ing omah lan ing luar negeri kanthi regane sing kompetitif lan regane kompetitif.Grit beda-beda miturut aplikasi. Piranti Roda Gencat Roda Inten Pemotong Keretapi Kanggo Metamisi Karbida Inggil, grinding konsumsi rodha alon banget; Apik banget ngasah, nggiling panas cilik, gampang dipasang, ...

    • High Performance 5” Diamond Cup Grinding Wheel for Stone

      Kinerja Tinggi 5 "Grinding Cup Diamond ...

      rodha gilingan intan cangkir cocok kanggo panggangan rai saka piranti kayu. Cocog kanggo gilingan manual utawa semi-otomatis. Kekuwatan mupangat lan daya tahan. Fitur: Roda pengikat resin berlian duwe efek polesan sing apik. Nalika giling, rodha grinding cetha lan ora gampang diblokir. 1. Efisiensi gilingan dhuwur, lan konsumsi rodha penggilingan cukup alon; 2. Wangsit dhewe, generasi panas nalika nggiling, ora gampang ngalangi, nyuda fenomena w ...

    • diamond grinding wheel for sharpening tungsten

      rodha gilingan inten kanggo tungsten

      Aplikasi saka roda bensin roda pengikat rodha Resin digunakake kanggo alat karbida tungsten, kaca otomotif, PDC, PCD, PCBN, keramik, sapir, kaca optik, lan bahan magnet. Roda pengikat rodha resin duwe kekuwatan gilingan, kurang sithik adhang, dhuwur luwih cetha, efisiensi dhuwur, lan permukaan sing dhuwur. Utamane digunakake kanggo nglereni, ngrampungake, nggiling semi-rampung, ngasah, lan polesan. Wis digunakake kanggo ngolah larang regane ...