Hubungi Kita

Shijiazhuang Jinyunxiang Technology Co, Ltd

Aja seneng nelpon lan ngomong karo pasukan penjualan eksekutif lan pitakon lan kuwatir sampeyan bakal dijawab kanthi pengetahuan ahli lan integritas tulus. * Informasi sampeyan bakal aman karo kita.

Alamat

115, Jalan Tabei, Distrik Yuhua, Bandar Shijiazhuang, Provinsi Hebei

Telpon

Tel. : +86 311 8569 7530

Mob. : +86 182 3314 9590

Mob. : +86 173 3007 3576

Jam

Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita