Roda pengikat ikatan hibrida kanggo alat seruling & mecah alat CNC HSS

Keterangan Singkat:

wujud: 1V1 12V9 15V9 1A1

dimensi: 75-150

Grit : D46 D64

Dianggo: manufaktur resharpening rod Carbide dhuwur-mburi


Detail Produk

FAQ

Tags Product

Fitur:
1. Sensitivitas sing apik, gampang rekondition lan rekondition sajrone digunakake ora perlu
2. Iki njamin akurasi rampung permukaan sing apik.
3. Gawe kerja ora bakal diobong.
4. gembong bisa mlaku ing pirang-pirang wujud ganjil.

Berlian tali resin lan roda CBN kita kasedhiya flat, cup, berbentuk mangkuk, lan bentuk bentuke silinder. Produk abrasive sing diikat iki bisa digunakake kanggo ngasah pemotong ing macem-macem bahan, bagean sumbu slotting, kuarza lan kaca, rai ujung, lan logam internal.
Roda pengikat resin iki cocog kanggo digunakake ing mesin Swiss Swiss, lan Cina, lan entuk pujian sing dhuwur ing antarane pangguna.

Roda Pengikat Roda Resin Kanggo Mesin Grinding Cnc , kanggo Walter, Anca, Ewag, Schutte, Schneberger, Makino, TG-5, Stuer, Strausak, Cininnati, Griffo, Huffmann, Jungner Vollmer

Digunakake kanggo kabeh jinis pemotong.

Katrangan

Ketik: kayata 1A1, 1A1R, 6A2, 11V9

Ukuran: Diameter, kekandelan, Bolongan, Lebar lan ambane lapisan abrasives

Spesifikasi: Abrasisves (D utawa CBN), Grit, Bond, Konsentrasi

Bahan kerja: Bahan, proses Graring (udan utawa garing)

Mesin digunakake

image.png

image.png

Bagean Processing gambar ing ndhuwur

 

image.png

5d294c4628587

Bagean Processing gambar ing ndhuwur

5d32b9ead549a

5d294b5ac04d7

Bagean Processing gambar ing ndhuwur

5d32bb02498b1

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Resin bond diamond grinding wheels for tungsten carbide cutting

      Roda pengikat rodha resin ikatan kanggo tungsten ...

      Aplikasi saka roda bensin roda pengikat rodha Resin digunakake kanggo alat karbida tungsten, kaca otomotif, PDC, PCD, PCBN, keramik, sapir, kaca optik, lan bahan magnet. Roda pengikat rodha resin duwe kekuwatan gilingan, kurang sithik adhang, dhuwur luwih cetha, efisiensi dhuwur, lan permukaan sing dhuwur. Utamane digunakake kanggo nglereni, ngrampungake, nggiling semi-rampung, ngasah, lan polesan. Wis digunakake kanggo ngolah larang regane ...

    • Grinding Wheel sets for CNC Machining centers

      Set wheel Grinding kanggo pusat Mesin CNC

      INFORMASI PRODUK sing nggeser seruling kinerja kanthi garis produk. Spesifikasi anyar nampilake pasukan penggiling nyuda lan tarif ngilangi stok maksimal kanthi profil cilik. Alat panggilingan njamin tliti kanthi maksimal kanggo alat lan pungkasan permukaan sing paling optimal. Iki kabeh cocog karo kualitas berlian sing cocog,。 Aplikasi seruling seruling alat nglereni TC lan HSS Gunakake seruling seruling alat garan karbida tungsten Gencatan daya 1.Padu gabungan ...