Babagan Kita

Shijiazhuang Jinyunxiang Technology Co, Ltd

Madeg ing 2000, Shijiazhuang Jinyunxiang Technology Co, Ltdkhusus ing roda gilingan lan roda. Ing wiwitan

nalika kabeh industri berkembang, aku ngetokake pabrik dhewe sawise diskusi karo sedulurku.

Iku wirausaha dhewe sing ngerti kasusahan pambuka bisnis. kita ing njelajah dana, teknologi lan staf.

Untunge, perusahaan kita dadi stabil mboko sithik amarga toleransi klien.

Kanthi stabilitas proses manufaktur, produk disetujoni pelanggan banjur perusahaan dadi kuwat alon-alon.

  • Utamane ngasilake roda panggilingan berlian kanggo bilah gerombolan gerombolan bunder. Output taunan kurang saka 3000 potongan kanthi 3 mesin dhasar.

  • Utamane khusus kanggo roda panggilingan kanggo bledosan sawit lan piranti kayu liyane, mesin saya mundhak nganti 10. Taun metu 10000 potongan.

  • Mesin CNC sing sepisanan diwenehake. Output tambah, kita entuk urutan manca pertama. (Tuku mesin pengisaran karbida kanggo nyoba kinerja gembong grinding.

  • Mesin CNC kita tambah dadi 3, kanthi output taunan 30.000. Kita miwiti riset berlian lan roda penggilingan kanggo Cylindrical Grinder. Pesenan manca saya mundhak kanthi cetha. (PurchasingCylindrical Grinder kanggo nyoba kinerja roda)

  • Kita miwiti nggawe tanduran dhewe, kanthi output taunan 50.000.

  • Kita pindhah menyang pabrik anyar lan miwiti riset rodha pemotong penggilingan CNC.

  • Kita mlebu mesin pemotong penggilingan CNC kanthi resmi. Mesin CNC dituku kanggo nguji roda. Ing wektu sing padha, kita miwiti rawuh ing pameran ing Asia Tenggara.

  • Peralatan liyane sing ngenalake pabrik kita kanthi 120,000 output taunan. Produk duwe macem-macem liyane, nekani pameran liyane tenggara.

  • Manipulator dipuntepang lan miwiti nyetel, kanthi output taunan 160.000 potongan. Nalika gembong penggali CNC dadi luwih akeh jumlah mater mlebu ing tahap anyar. Ing taun iki, kita mulai nganakake roda penggiling keramik kanggo motong logam lan rodha pengisaran tanpa kord. Liwat pameran ing saindenging jagad, kawruh profesional sing akeh dipikolehi.

  • Ing pungkasan taun 2019, amarga wis mateng ing kabeh aspek, output taunan saya tambah 200.000 potongan. Sawise melu ing Jerman, pameran Turki, kita negesake pasar Eropa sacara resmi.

  • Utamane ngasilake roda panggilingan berlian kanggo bilah gerombolan gerombolan bunder. Output taunan kurang saka 3000 potongan kanthi 3 mesin dhasar.

  • Utamane khusus kanggo roda panggilingan kanggo bledosan sawit lan piranti kayu liyane, mesin saya mundhak nganti 10. Taun metu 10000 potongan.

  • Mesin CNC sing sepisanan diwenehake. Output tambah, kita entuk urutan manca pertama. (Tuku mesin pengisaran karbida kanggo nyoba kinerja gembong grinding.

  • Mesin CNC kita tambah dadi 3, kanthi output taunan 30.000. Kita miwiti riset berlian lan roda penggilingan kanggo Cylindrical Grinder. Pesenan manca saya mundhak kanthi cetha. (PurchasingCylindrical Grinder kanggo nyoba kinerja roda)

  • Kita miwiti nggawe tanduran dhewe, kanthi output taunan 50.000.

  • Kita pindhah menyang pabrik anyar lan miwiti riset rodha pemotong penggilingan CNC.

  • Kita mlebu mesin pemotong penggilingan CNC kanthi resmi. Mesin CNC dituku kanggo nguji roda. Ing wektu sing padha, kita miwiti rawuh ing pameran ing Asia Tenggara.

  • Peralatan liyane sing ngenalake pabrik kita kanthi 120,000 output taunan. Produk duwe macem-macem liyane, nekani pameran liyane tenggara.

  • Manipulator dipuntepang lan miwiti nyetel, kanthi output taunan 160.000 potongan. Nalika gembong penggali CNC dadi luwih akeh jumlah mater mlebu ing tahap anyar. Ing taun iki, kita mulai nganakake roda penggiling keramik kanggo motong logam lan rodha pengisaran tanpa kord. Liwat pameran ing saindenging jagad, kawruh profesional sing akeh dipikolehi.

  • Ing pungkasan taun 2019, amarga wis mateng ing kabeh aspek, output taunan saya tambah 200.000 potongan. Sawise melu ing Jerman, pameran Turki, kita negesake pasar Eropa sacara resmi.

  • Utamane ngasilake roda panggilingan berlian kanggo bilah gerombolan gerombolan bunder. Output taunan kurang saka 3000 potongan kanthi 3 mesin dhasar.

  • Utamane khusus kanggo roda panggilingan kanggo bledosan sawit lan piranti kayu liyane, mesin saya mundhak nganti 10. Taun metu 10000 potongan.

  • Mesin CNC sing sepisanan diwenehake. Output tambah, kita entuk urutan manca pertama. (Tuku mesin pengisaran karbida kanggo nyoba kinerja gembong grinding.

  • Mesin CNC kita tambah dadi 3, kanthi output taunan 30.000. Kita miwiti riset berlian lan roda penggilingan kanggo Cylindrical Grinder. Pesenan manca saya mundhak kanthi cetha. (PurchasingCylindrical Grinder kanggo nyoba kinerja roda)

  • Kita miwiti nggawe tanduran dhewe, kanthi output taunan 50.000.

  • Kita pindhah menyang pabrik anyar lan miwiti riset rodha pemotong penggilingan CNC.

  • Kita mlebu mesin pemotong penggilingan CNC kanthi resmi. Mesin CNC dituku kanggo nguji roda. Ing wektu sing padha, kita miwiti rawuh ing pameran ing Asia Tenggara.

  • Peralatan liyane sing ngenalake pabrik kita kanthi 120,000 output taunan. Produk duwe macem-macem liyane, nekani pameran liyane tenggara.

  • Manipulator dipuntepang lan miwiti nyetel, kanthi output taunan 160.000 potongan. Nalika gembong penggali CNC dadi luwih akeh jumlah mater mlebu ing tahap anyar. Ing taun iki, kita mulai nganakake roda penggiling keramik kanggo motong logam lan rodha pengisaran tanpa kord. Liwat pameran ing saindenging jagad, kawruh profesional sing akeh dipikolehi.

  • Ing pungkasan taun 2019, amarga wis mateng ing kabeh aspek, output taunan saya tambah 200.000 potongan. Sawise melu ing Jerman, pameran Turki, kita negesake pasar Eropa sacara resmi.

Iku ndhukung dhukungan pelanggan kanthi sukses. We are looking nerusake kanggo tuwuh karo sampeyan!

Utami Produk

Roda grinding 1.diamond kanggo agul-agul karbonida ngasah.

2.diamond wheel kanggo mupet tungsten.

3.diamond wheel kanggo nggedhekake alat karbida

4.diamond gembong panggangan kanggo germet saws layang bunder.

5.diamond lan CBN rodha penggiling kanggo Cylindrical Grinder.

6.diamond utawa CBN rodha grinding sentra.

7.diamond gembong penggali kanggo pemotong panggilingan Cermet.

8.diamond gembong penggali kanggo alat karbida padat.

9. alat pengikat sing digandhengake saka logam kanggo nggiling seruling.

10.diamond lan CBN gembong penggilingan kanggo Blades Band-Metal Cutting Logam.

Yen sampeyan kepincut produk, kirim email. Kita tulus ngarep-arep teka kerja bareng karo sampeyan.