KANGGO NENGGALU KAYU KARAWATAN TINGGI

EQUIPMENT UMUM

  • Hybrid bond grinding wheels for CNC HSS tool fluting&grinding

    Roda pengikat ikatan hibrida kanggo alat fl / alat CNC HSS ...

    Fitur: 1. Sensitivitas sing apik, gampang recondition lan reconditioning nalika digunakake ora perlu 2. Iki njamin akurasi permukaan sing apik. 3. Gawe kerja ora bakal diobong. 4. gembong bisa mlaku ing pirang-pirang wujud ganjil. Berlian tali resin lan roda CBN kita kasedhiya flat, cup, berbentuk mangkuk, lan bentuk bentuke silinder. Produk abrasive sing diikat iki bisa digunakake kanggo ngasah pemotong ing macem-macem bahan, bagean sumbu slotting, kuarsa lan gelas, ...

  • Grinding Wheel sets for CNC Machining centers

    Set wheel Grinding kanggo pusat Mesin CNC

    INFORMASI PRODUK sing nggeser seruling kinerja kanthi garis produk. Spesifikasi anyar nampilake pasukan penggiling nyuda lan tarif ngilangi stok maksimal kanthi profil cilik. Alat panggilingan njamin tliti kanthi maksimal kanggo alat lan pungkasan permukaan sing paling optimal. Iki kabeh cocog karo kualitas berlian sing cocog,。 Aplikasi seruling seruling alat nglereni TC lan HSS Gunakake seruling seruling alat garan karbida tungsten Gencatan daya 1.Padu gabungan ...

  • diamond grinding wheels for various sharpening carbide saw blades  top 12a2 125X32X5(2.5/2.5)X6

    gembong penggilingan berlian kanggo macem-macem ngasah ...

    Roda pengikat rodha resin digunakake kanthi nggunakake agul-agul gergaji gelang bunder tungsten. Pinggiran grinding lancar, lan landhep lan nduwe umur layanan sing dawa. Roda lapis berlapis resin digunakake kanggo pangolahan layar tampilan tinimbang lapping abrasive gratis tradisional. Bisa nambah efisiensi pangolahan layar tampilan lan kualitas lumahing, lan nyuda biaya.Ia nduweni tingkat penghapusan materi sing dhuwur lan kekasaran permukaan sing apik. Roda pengikat resin yaiku ...

  • diamond grinding wheels for TCT carbide saw blades  face for vollmer

    gembong penggilingan berlian kanggo karbida TCT weruh bla ...

          Digunakake kanggo nggunakake rai ing mesin CNC kanggo lading sawah TCT, roda penggilingan inten kanggo karbida ngasah wilah, roda penggilingan inten kanggo alat karbida sing tajam, kayata Vollmer, Abm, Rekord..Grit beda-beda miturut aplikasi. Ora preduli nggawe lading saw (anyar Blade Kanggo Plate Plate , Saw Blade Kanggo Solid Wood , Saw Blade For Aluminium , Saw Blade Kanggo Khusus) utawa resharpening, produk kita ditampa kanthi apik. Ana telung bagean kudu di grounded kanggo untu ...

  • diamond & cbn grinding wheel for Carbide Rod Cutting

    setir & cbn rodha kanggo Carbide R ...

    Aplikasi saka roda bensin roda pengikat rodha Resin digunakake kanggo alat karbida tungsten, kaca otomotif, PDC, PCD, PCBN, keramik, sapir, kaca optik, lan bahan magnet. Roda pengikat rodha resin duwe kekuwatan gilingan, kurang sithik adhang, dhuwur luwih cetha, efisiensi dhuwur, lan permukaan sing dhuwur. Utamane digunakake kanggo nglereni, ngrampungake, nggiling semi-rampung, ngasah, lan polesan. Wis digunakake kanggo ngolah tlaga sing larang regane ...

  • Woodworking Tooling, Diamond and CBN Grinding Wheels

    Pakakas Kayu, Inten lan CBN ...

    Roda kanggo pemotong kayu Kayak komposit bisa njamin kekakuan lan panyerepan kejut Utamane digunakake kanggo gilingan pemotong kayu. Roda pengisaran China populer ing antarane para pelanggan ing omah lan ing luar negeri kanthi regane sing kompetitif lan regane kompetitif.Grit beda-beda miturut aplikasi. Piranti Roda Gencat Roda Inten Pemotong Keretapi Kanggo Metamisi Karbida Inggil, grinding konsumsi rodha alon banget; Apik banget ngasah, nggiling panas cilik, gampang dipasang, ...

  • Diamond grinding wheel for carbide/Round Edge Diamond Abrasive Grinding Wheel for Saw Blade Sharpening face 4b1 125x10x32x10x1

    Roda penggiling berlian kanggo karbida / Edge Bunder ...

    Inten minangka bahan abrasive paling angel ing donya. Kekerapan, nyandhang lan tahan termal nggawe intra sing paling cocog kanggo mesin mesin kayata: * Ireng atos * Tungsten Carbide * Bahan keramik * Bahan magnet * Bahan silikon * Bahan-bahan aloi penyemprot termal * berlian Polycrystalline lan blanks Roti : Roda pengikat rodha resin Vitrified / Keramik berlian rodha Grinding roda pengikat rodha logam. Nalika nggawe ...

  • Semi-automatic grinding machine diamond grinding wheel face lxd 150x16x6x1.5

    Semi-otomatis mesin penggiling berlian grindin ...

    Roda penggiling jinis iki cocok kanggo nggunakake mesin pengikat agul-agul semi-otomatis, kanggo pabrik pabrik utawa pabrik sing khusus kanggo ngolah bledosan wesi. Roda Diamond karo Badan Bakelite Diamond roda karo awak Bakelite kanthi elastisitas apik, digunakake ing industri kerja kayu, motong gratis lan dawa umur Roda Diamond karo awak Bakelite kanggo nggiling silinder, elastisitas, ketajaman lan akurasi berlian inci kanthi 3 inci inten ...

Dipercaya, milih kita

Babagan Kita

  • abt1

Keterangan ringkes :

Shijiazhuang Jinyunxiang Technology Co, Ltd khusus ing roda material resin-ikatan lan super keras lan gembong penggiling CBN. Sajrone sepuluh taun pangembangan, kita dadi pimpinan pabrik pabrik giling. Produk digunakake kanthi akeh ing garis produksi atusan perusahaan domestik lan luar negeri. Adhedhasar Manajemen kejujuran, tetep iman, presisi, kalanggengan, kita kepengin nyedhiyakake produk sing efisien regane, konsisten lan berkualitas.

Melok kegiatan pameran

ACARA & TRADE SHOWS

  • Roda berlian diklasifikasikake dadi keramik, resin, sintering logam, elektrroplasi, kurang ajur, lsp.

    1. Roda pengikat roda resin: ketajaman diri sing apik, ora gampang diblokir, fleksibel, lan polish sing apik, nanging bangkai ikatan kasebut nduweni kekuatan sing ora apik, kurang genggaman mirah ing bangkai, kurang panas tahan lan nyandhang resistensi, dadi ora Cocog kanggo rodha kasar, ora cocog kanggo tugas abot ...

  • Roda gilingan tengah

    Pengisaran pusat yaiku proses panggangan OD (diameter njaba). Roda gilingan tengah ora digunakake kanggo panggangan periferal makarya. Tipe: Aplikasi 1A1, 6A1, 9A1: bar karbonid semen, Polycrystallin 1.Produk Jeneng: Wheel Wheelless Grinding Wheel, Roda Grinding, Resin Diamo ...

  • Macem-macem aplikasi saka rodha penggilingan

    Roda berlian / CBN kanggo ikatan CNC Grinder Resin, teknologi kualitas tinggi, teknologi khusus, sing digunakake ing gilingan CNC 5 sumbu kanggo nggiling tungsten karbida utawa alat baja HSS Diamond / CBN Wheel for Profile Grinding Profil profil lan roda CBN kanggo macem-macem bahan kayata hard ste ...

  • Rodha pemotong

    Roda pengikat: Ukuran: 100 * 20 * 16100 * 30 * 16 Bahan: log CBN weruh agul-agul sawise dilengkapi rodha pengilangan sing digawe saka perusahaan, bisa tekan tliti kanthi luwih dhuwur. Mula, sawise ngethok, gulungan kertas ora ana ing pinggir, parut lan fenomena ireng. wadhah agul-agul kanggo ngisor iki ing ...

  • Sawing agul-agul

    Kanthi popularitas mesin gergaji multi, kualitas agul gergaji langsung mangaruhi efisiensi pangolahan lan biaya produksi sawing. Nalika nggunakake agul-agul gergaji, kualitas penggiling bakal mangaruhi kualitas agul gergaji maneh. Pentinge katon nyata. Ing p ...

  • 1 (5)
  • 1 (1)
  • 1 (2)
  • 1 (3)
  • 1 (4)